Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Mickey Mouse Korku Oyunu

Telif Süresi Sona Erdi, Mickey Mouse Korku Oyunu Duyuruldu!

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
Loading...

Disney’in 1928 yapımı kısa filmi Steamboat Willie’de yer alan Mickey Mouse tiplemesi, 1 Ocak 2024 tarihinde telif süresinin dolmasıyla birlikte kamu malı oldu. Aynı gün Nightmare Forge Games adlı bir oyun stüdyosu, efsanevi karakterden ilham alan korku oyunu geliştirdiğini duyurdu.

Infestation 88 adlı yapım için paylaşılan açıklama şöyle:

“1988 yılında haşarat salgını olduğu düşünülen şey çok daha uğursuz bir şeye dönüştü. Infestation 88, sizin ve arkadaşlarınızın bu gizemli istilaları tedavi etmek için çağrılan yok edici olduğunuz epizodik, 1-4 oyuncu kooperatif hayatta kalma korku oyunudur”

Mickey Mouse Korku Oyunu 1-4 Kişilik Olacak

Mickey Mouse Korku Oyunu 1-4 Kişilik Olacak

Mickey Mouse Korku Oyunu 1-4 Kişilik Olacak

Stüdyo, duyuru ile birlikte bir fragman da yayımladı. Bir dakika uzunluğundaki videoda, Steamboat Willie filmindeki kıyafeti giyen, ancak yüzünde ve vücudunda kan olan korkutucu bir Mickey yorumu görüyoruz. Bu arada telif süresinin bitişiyle birlikte Mickey Mouse Trap adında bir komedi – korku filmi de duyuruldu. Mickey Mouse gibi giyinmiş maskeli bir katili konu alan yapım, mart ayında gösterime girecek.

Tekrardan oyuna dönersek, geliştirici Nightmare Forge Games henüz resmi bir çıkış tarihi açıklamadı. Dileyen okurlarımız Infestation 88’i Steam‘de istek listelerine ekleyebilirler. Unutmadan, oyunda Türkçe dil desteğinin de olduğu bilgisini araya sıkıştıralım. O halde lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri Mickey Mouse korku oyununun fragmanı ile başbaşa bırakalım.

Infestation 88 Fragmanı

Telif Süresi Sona Erdi, Mickey Mouse Korku Oyunu Duyuruldu! YAPILAN YORUMLAR